fredag 2 september 2011

Storhandling

IMG_2469Tröttfis och gladfis på samma gång!

Imorgon blir det födelsedagskalas för mig. Förra helgen var det ju fullt upp med barnloppisen så vi fick skjuta upp det lite. Sambon och jag har nästan alldeles nyssens kommit hem från storhandlingen i Nybro. Shit, vad mat. Och shit, vad dyrt. Vi ska bjuda på exotisk bricka med rostbiff, potatissallad och en massa gott imorgon, så det var en hel del som behövdes handlas hem. Som tur väl är har mamma erbjudit sig att göra efterrätten, jordgubbstårta, så slipper vi tänka på det!

Under tiden vi var i Nybro var Liam på Ikea i Kalmar med mormor, bonusmorfar och morbror. Dom har strosat runt, shoppat (födelsedagspresenter till mig kanske?) och ätit köttbullar. Så han var nöjd när han kom hem för en stund sedan!

1 kommentarer:

Jennica - 18 år och gravid sa...

men vilken sötnos!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam