tisdag 20 september 2011

Ska du ha kalas?

När Liam fyllde 2 år hade vi hans första barnkalas för kompisarna. Som tema blev det Händige Manny, som just då var hans stora hjälte. Men på 3-årskalaset blir det säkerligen Toy Story som är hans nya hjältar! Det blir så himla mycket roligare om kalaset har ett tema och idag är det ju mycket enklare att få tag i kalasprodukter, vilket jag är glad över.

Kanske ska du själv ha ett kalas framöver? Då kan jag erbjuda dig en rabattkod som gäller året ut! Om du anger AGNESBLOGG får du 10% rabatt på hela sortimentet hos Barnkalaset.se! De har massor med teman – allt från halloween till prinsessor!

Och glöm inte att vara med och tävla om ett valfritt kalaspaket bestående av muggar, tallrikar och servetter. Ikväll klockan 21:00 avslutas tävlingen och därefter drar jag en lycklig vinnare. Så har du inte deltagit, gör gärna det!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam