lördag 10 september 2011

Marknadsdag

IMG_2753Liam och mormor åker tekopparna!

Vi har idag varit på marknad i Emmaboda. Hade riktig tur med vädret, soligt och härligt! Blev några varv (och mycket väntande på Adde och Peter som shoppade loss vid var och varannat stånd) innan vi tog lunch på Emmagården. Liam åt ostfralla, chokladboll och saft – gottinamnam!

Och han åkte ju karusell också, det trodde jag inte efter vårt besök på Tingsryds marknad i somras när han blev så ledsen. Men han skulle absolut åka, först en vanlig med bilar och grejer och sen ville han prova på tekopparna! Den sistnämnda gillade han skarpt och tjöt av glädje, tills karusellgubben snurrade till deras tekopp så han blev jätterädd. Gubbjävel. Så efter det ville han inte åka mer, men det är nog glömt tills nästa gång!

2 kommentarer:

Vanilla sa...

Åh, vad mysigt det ser ut! :-)

Hoppas att ni får en fortsatt mysig helg!
Kram

Beatrice, mamma till skrutten Robin sa...

Va kul med marknad! Jag hoppas att jag är ledig när det är Rättviksmarknad (den största marknaden!). Men med min tur jobbar jag säkert ;D

Så det går ganska bra med slutandet?

Kram på dig!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam