måndag 12 september 2011

Recension: Namnlappar från Glada Grodan

Vi har fått äran att testa namnlappar från Glada Grodan! Något som alla borde ha hemma när det är dags för dagis- och skolstart. Namnlapparna finns att beställa som klistermärken eller stryka-på. Vilket man än väljer finns de i oändligt många storlekar och i flera färgglada och fantasifulla motiv som passar både för små och stora barn.

Vi fick hem ett stort paket med deras “maxi blandning” som innehåller sammanlagt 252 namnlappar i olika former och storlekar. Eftersom Liam är löjligt förtjust i djur blev det såklart djungelmotiv med hans för- och efternamn på. Supersöta!

Klistermärkena har vi testat att sätta på både böcker och dvd-filmer för att de enkelt ska komma till rätta efter utlåningar. Man kan ju klistra lapparna på i princip vad som helst, leksaker, cd-skivor och kanske till och med på gummistövlarna?
Stryka-på-lappar har jag sedan tidigare sämre erfarenhet av, jag har alltid tyckt att det verkar himla struligt och invecklat med strykjärn, rätt temperatur och så vidare. Men med hjälp av den enkla manualen som följde med var det inga som helst problem att stryka på namnlapparna. Så nu är Liams ytterkläder redo för dagis!

  • Finns i flera olika storlekar, både runda och fyrkantiga
  • Många söta och roliga mönster att välja på – allt från cupcakes till ugglor
  • Kostar från 149:- hos Glada Grodan
  • Gratis frakt
  • Skickas med en utförlig beskrivning
  • Enkla att använda

IMG_2835IMG_2842IMG_2849IMG_2844

1 kommentarer:

Anna sa...

Hej!

Glada Grodans namnlappar är verkligen snygga. Problemet är bara att kvaliteten inte särskilt bra. Lapparna skrynklar och dessutom kliar de på barnen. Det enda rätta är att köpa namnetiketter i textil, helst bomull.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam