söndag 4 september 2011

Bakis.nu

Idag mår man verkligen som man förtjänar, men är på god väg att nyktra till. För det var jag inte när hostan satte i gång i morse och höll mig vaken. Det är väl typiskt, när man har barnvakt, är bakis och verkligen får sova ut så går det inte.

Jag är ju inte så förtjust i att dricka egentligen, hoppar gärna över den biten. Men in i dimman ville jag ju. Så för att få igång mig igår spelade vi bowling på Wii:t med speciella regler. Får man strike får motspelarna dricka 10 klunkar, får man spärr för de dricka 5 klunkar. Höll på att kräkas vid ett flertal tillfällen så vi fuskade väl lite och sänkte antalet. Men rund under fötterna blev jag och vid tio begav vi oss iväg. Först ett stopp i Glasbaren och därefter mot Natti Natti på Don Camillo. Tokmycket kul folk att prata med! Och sen kom mina godingar, Evelina och André, också och då blev kvällen ännu bättre!

2 kommentarer:

sandija-döv-fotografier sa...

Nice blogg ;D allt bra?

Veronica - mamma till Theo och Tim sa...

Kul å komma ut och träffa folk. Verkar som du hade en bra födelsedag =)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam