tisdag 29 mars 2011

Kniven mot strupen

Min brorsa jobbade ju som kock på restaurang Casalinga i Växjö i höstas. Men efter sitt epilepsianfall fick han helt plötsligt sparken. Vadå diskriminering? Förjävligt faktiskt. Men i alla fall så har restaurangen visst haft lite problem sedan dess, kockar har kommit och gått men ingen som varat. Om jag tror på karma? Oh yes.

Nu är det i alla fall så att ikväll, om femton ynka minuter, kommer vi få se Alexander i Kniven mot strupen vända Casalinga upp och ner. Ska bli mycket intressant. Men visst, jag är fullt medveten om att allt kommer överdrivas väldigt mycket för att det ska bli bra tv. När sambon och jag var där och åt på vår 6-årsdag i november (då lillebror jobbade i köket) var vi supernöjda med maten, stämningen och servicen. Så man får nog ta det med en nypa salt!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Antagligen var det redan bättre då ni var där, hittade en notis om att det här programmet skulle sänts redan förra året på våren, så då hade nog Alexander redan vart där och styrt upp!!

Anonym sa...

Ja, nu förstår jag ju varför jag kände igen namnet, jag hade läst det här i din banner du hade på sidan tidigare!

Och riktigt dålig stil, så gör man inte med anställda.. :(

Agnes sa...

Anonym:
Min bror jobbade där under hela hösten 2010. Alexander var där och styrde upp för en månad sedan, i januari/februari. Så då måste det ha stått fel i den där notisen.

Annika - trebarnsmorsan med fyra ungar sa...

Jo, hon somnade i eftermiddags. Fick veta det ikväll, och tankarna har flödat i huvvet på mig... :/ Sen mindes jag att jag såg henne som vinnare nånstans - och det var ju hos dig. Så ville mest informera om att adressen fanns där, om du inte hunnit få den. Hon kämpade ju in i det sista, hoppet och envisheten - den lever länge den...! Men hon var stark, riktigt stark!
Kände henne dock inte personligen, kände enbart igen henne (jag kommer ju där nerifrån). Men vi har gemensamma kompisar däremot...

En pojkmammas vardag sa...

Roligt ändå att han är och "fixar" till i en restaurang som ni besökt .. och där din bror dessutom jobbat!! :)

svar: Allt var från hm. Gillade också dom jeansen massor :)

Kram!

Nina sa...

spelade in det där igår så ja såg aldrig det. men va sjukt!! i sådana där situationer så tror man verkligen på kharma. jäkla idioter det finns..

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam