torsdag 3 mars 2011

Vår dag hittills

IMG_1451Färdigstädat – nu kan torsdagmyset börja!

Vi tog en härlig sovmorgon idag eftersom Liam är hemma från dagis, härligt! Förmiddagen har ägnats åt att ta det lite lugnt, vi har myst och tittat på film, jag och min gullebulle. Men nu i eftermiddag fick jag ett ryck och satte igång att städa. Eller ja, det är ju inte det lättaste när man har en lite virvelvind hemma så städningen fick gå i intervaller; plocka bort leksaker, bli jagad av Liam, damma, jaga Liam som drar fram alla leksaker igen, dammsuga, se till så att Liam slutar kasta ut alla prylar ur hallbyrån, vattna, ha Liam fastklistrad runt ena benet, diska. Och så vidare, och så vidare. Busfrö!

När pappa Simon kommer hem från jobbet ska vi äta middag. Det är kocken i huset (inneboende lillebror) som är i full gång och fixar i köket. Ska bli riktigt gott! Och framförallt skönt att slippa tänka på vad man ska ha till middag.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam