måndag 28 mars 2011

Aj, aj, aj…

IMG_3220Liam och mormor tittar på film efter middagen…

När klockan ringde i morse kändes det som tusen knivhugg i huvudet. Sambon lät mig sova vidare och tog Liam till dagis. När jag vaknade efter x antal timmar var skallavärken fortfarande kvar men jag steg upp ändå. Sambon skulle snart ge sig av till jobbet för att jobba kvällsskift och Liam skulle hämtas på dagis. Alvedonen hjälpte tillfälligt och det började väl ljusna lite.

Vid fem var vi inbjudna på middag hos min mamma och efter maten kom det tillbaka igen. Med råge. Fan med. Liam och jag gick in till oss igen, mådde verkligen pisspotta. Tog två alvedon till och sen la jag mig i soffan med min älskling på armen. Vi kikade på Toy Story och halvslumrade båda två. Behövde verkligen vila och jag tror Liam kände att jag inte var piggelin heller så han var verkligen jättetyst och lugn hela kvällen.

Jag är rädd att det är de förbannade bihålorna som spökar. Har ett tungt tryck över pannan och ögonen rinner som sjutton. När jag står och går känns det som jag ska svimma när som helst. Eftersom det försvann under tidiga eftermiddagen struntade jag ju i att ringa vårdcentralen och när skallavärken var tillbaka igen hade dom hunnit stänga. Men imorgon, om det här håller i sig, ska jag ringa direkt och få en tid. En till sån här dag pallar jag inte med.

Nu ska jag kolla klart på inspelade Episodes (ny komediserie med Matt LeBlanc – verkar lovande!) och sen blir det marsch i säng!

4 kommentarer:

Martina sa...

USch krya på dig! Säkert bihålorna som spökar.
När man vaknar med huvudvärk känns det ju som om hela nattens sömn är helt bortslösad...

En pojkmammas vardag sa...

Hoppas att du mår bättre idag vännen och fått sova gott inatt!!
Kramar

Tess sa...

Usch det där är verkligen inget vidare.
Hoppas det är bättre idag!
Kram

AnnapåGrönkulla sa...

Jag läste på nätet att i USA så ger dom gärna cortisonnässpray mot bihåleinflammation så om du eller någon du känner som har allergi har någon sådan hemma kan du testa. Det fungerar då på mig i alla fall. Nu kan det ju ha gått för långt för dig så du måste ha medicin. Men om du känner av det någon fler gång så tycker jag att du ska testa. Jag använde Nasonex.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam