tisdag 29 mars 2011

Rensning pågår

IMG_3229Kläder, kläder och ännu mer kläder…

Det värker fortfarande i pannan och jag har ringt och beställt en tid på Vårdcentralen. Klockan 14:30 ska jag vara där och förhoppningsvis få lite penicillin mot skiten. Men tills dess har jag en del att ta itu med…

Har länge funderat på hur sjutton vi ska göra med alla Liams urväxta kläder. På ett sätt vill jag spara allihopa, de gömmer ju alla på minnen från när Liam var liten. Men samtidigt så funkar det ju tyvärr inte. Så nu har jag rensat igenom varenda gömma. I en låda har jag sparat hans allra första kläder som han hade på BB + lite annat som en lillasyster eller lillebror kan få ärva tids nog. Men resten ska nu strykas och läggas ut på Tradera. Kanske finns där någon som har nytta av lite kläder för en billig peng.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Usch, stackare! Hoppas du får lite medicin nu! Är ju inget skoj att ha ont!

Tradera är superbra ibland, men jag köper numera bara märkeskläder därifrån. Har varit med för många gånger om att det varit så gamla och risig kläder att jag inte vågar chansa längre.

Och jag borde ju lägga ut lite annonser själv, men det tar ju sån tid att anordna och organisera!
Kram

alexandra mamma till tove sa...

jag har också rensat bland toves kläder fast jag har gjort det allt eftersom.. jag tycker det är så tråkigt att hålla på med tradera så skulle ge upp om jag hade allt för många plagg..

Helena sa...

Åh... Jag vill ha en länk till alla dina kläder på Tradera!! :D

Helena sa...

Eller varför inte inte sätta ett "fast pris" på kläderna och lägg ut i bloggen? Så kan vi läsare köpa på så vis... Bara en liten idé om du vill slippa Tradera. :)

Helena sa...

Svar:
Ja, det låter som en bra och enkel idé... :)
Typiskt att Theo och Liam har samma storlek nu... Men Theo har däremot en lite kusin som bor på Åland och där är det svårt att få tag i barnkläder. Så mitt jobb att hjälpa till... :)

Annika - trebarnsmorsan med fyra ungar sa...

Tycker du kan ha lite bloppis faktiskt, säkert en massa kläder som jag är intresserad av ;)

Sanna sa...

Missa inte Loppi.se annars, där du kan lägga ut kläder och prylar!

Kram Sanna

Andrea sa...

Det där har jag gått igenom nu flera gånger, först stora tjejens urvuxna kläder och nu växer lillprinsen också ur storle efter storlek... Och det finns ju så många minnen i kläderna, det är kanske en ICA-kasse totalt jag sorterat ut från stora tjejens 3åriga konsumtion av kläder som jag är okej med att skiljas från, resten ligger i två stora kartonger... jag kaaaan inte.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam