torsdag 17 mars 2011

Hos fotografen

IMG_2458Underbara unge ♥

Klockan fem i eftermiddags klampade sambon, jag, svärmor och svägerskan in hos Ateljé Sofi i Kalmar. Det var dags för en timmes visning av bilderna på Liam. Herregud, vilka underbara bilder! Är så förbaskat nöjd! Vi var ju lite oroliga att det kanske inte skulle bli så många bra eftersom han var lite småtjurig i början av fotograferingen, men ack vad fel vi hade. Alla var jättebra och vår lille plutt utstrålade både bus och charm på varenda bild!

Sambon och jag valde en svart avlång ram med nio bilder i färg samt en svartvit förstoring (40x40) på en närbild. Hade mer än gärna tapetserat varenda kvadratmillimeter av lägenheten med alla bilder men det är inte direkt billigt. 4000 svenska riksdaler fick vi lägga. Jag tackar familj och släkt för alla presentkort vi fått i julklapp och födelsedagspresent!

Tjejen vi hade under visningen undrade om det var okej ifall Liams bilder syntes på hemsidan samt i deras foajé. Självklart, sa vi! De byter fotografier i studion eftersom och då får man köpa visningsexemplaren av sina bilder för halva priset, det hade ju varit toppen! Så om en månad när vi ska hämta vår färdiga beställning hoppas jag på att möta en leende Liam på deras väggar!

5 kommentarer:

alexandra mamma till tove sa...

på de man ser på bilden ovan så blir man lika glad som vanligt av att se liam.. han är verkligen ett charmtroll..

jag önskar att mina nära och kära lyssnade på mina önskningar när jag säger att jag vill ha presentkort så vi kan ta och fotografera tove
hos en fotograf. men nepp varje gång så får vi bara kläder eller grejer som vi absolut inte önskat oss...

Madeleine sa...

Förstår det blev dyrt - gud så många fina bilder :-D

penny sa...

Men gud så roligt, ser jätte fina ut =)

Älskar barnfotograferingar, har själv haft några när jag jobbade som fotograf...


sv: Tack gulliga du för länken, jag är en aning senil ibland ha ha

Kram Penny

Andrea sa...

Åh vilka ljuvliga bilder!

Anonym sa...

Å helt underbara bilder! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam