tisdag 8 mars 2011

Liams nya Crocs

Jag som länge har gått i köpa-vårskor-till-Liam-tankar behöver inte längre lägga ett uns energi på det. För i eftermiddags kom det en trevlig gubbe och lämnade ett stort paket till Liam! I fanns det fyra par skor från Crocs till min lilla kille, Åh, vad fina dom var! Det var ett par sandaler, två par skor och ett par stövlar – alla lika söta! Jag bara längtar tills det blir lite varmare ute så att vi kan byta ut Liams vinterskor och gamla stövlar mot dessa fräckisar. Han kommer bli så fin – tuffast i byn!

Det var inte bara jag och sambon som var glada över paketet – Liam blev som tokig även han! Han skulle prova alla skorna direkt och så hade han modevisning för oss här i vardagsrummet. Det var speciellt ett par som han fastnade för riktigt ordentligt, de turkosa sandalerna. Han har sprungit omkring stolt med dom hela kvällen. Och jag ska inte bara tala om hur det gick när han skulle nattas. Sambon tog av honom skorna för att sedan lägga ner honom i sängen. Vad gör ungen? Gallskriker! Så inatt sover vår son med foppatofflor på fötterna. Jag tror faktiskt inte att dom kan få mycket bättre betyg än så!

IMG_1903IMG_1907IMG_1905IMG_1899

Vill du också ha ett par Crocs? Då kan du delta i min pågående tävling där ett par valfria skor ur sortimentet står på spel! Och har du inte turen på din sida kan du alltid shoppa loss i butiken, ange även koden AGNES2011 så får du 20% rabatt!

5 kommentarer:

äppelblomman sa...

Oj vilken överaskning, hade oxå gärna tagit imot ett paket med så många fina crocs till mina grabbar;-)
De var iallafall superfina!
Kram K

Erika Wilhelmsson sa...

Nej men åååååh vad fina. Vad avundsjuk jag blir!!!

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Jättefina allihopa!

Louice sa...

Oj vad många fina skor, hade blivit väldigt glad för det.
Förstår om lillkillen blev glad, dem brukar gilla att hålla på med skor.

Hoppas du får en fortsatt skön dag!
Kramar

Unknown sa...

"Tennisdojorna" var ju skitcoola!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam