torsdag 10 mars 2011

Förmiddagsfika och biokväll

“Min Låtsas Fru” som Eve och jag ska kika på i Kalmar ikväll!

Liam var ett riktigt litet monster i natt och vägrade sova från det att vi nattade honom. Så vid halv tre fick jag nog, han fick följa med in till vårt sovrum och nana mellan oss istället. Och då dög det – somnade på direkten! Så det blev en härlig sovmorgon idag för oss två. Mysigt att vakna upp bredvid honom, det är ju inget man är van vid annars.

Vid elva-tiden kom Sara på besök. Vi har fikat, pratat skit, fikat lite till och pratat lite till. Var så länge sen vi sågs nu så det var kul att träffa henne och bara uppdatera om allt som hänt på sista tiden. Liam tycker också det är kul när mamma har kompisar på besök, då blir det ju så mycket gott fika att smaska på!

Min fisunge ligger nu och sover middag, blev lite uppskjutet på grund av sockerkicken efter alla goda kakor. Men han är ju ändå ledig imorgon så det gör inget om han är uppe lite senare än vanligt. Pappa Simon kom hem tidigare från jobbet också, stackarn har feber. Igen. Så han ligger också nerbäddad nu. Tur att vi har morbror Adde som ska vara barnvakt åt Liam ikväll!

Ja, jag ska ju på bio lite senare. Evelina och jag ska åka in till Kalmar och kika på den nya komedin Min Låtsas Fru med Jennifer Aniston och Adam Sandler. Har hört att den ska vara riktigt bra och rolig! Ska bli skönt att komma hemifrån lite också, det tror jag att Eve också tycker. Det är inte varje dag hon och jag är på tu man hand heller så det kommer bli en jättemysig kväll!

3 kommentarer:

Lilith sa...

Det låter som en toppendag med fika på förmiddagen och bio på eftermiddagen

-fam bus- sa...

Hoppas filmen var bra! :)

Martina sa...

Den filmen vill jag också se! Var den bra?
Låg också nerbäddad med feber och smärtor i hela kroppen igår...och idag vaknar jag utan feber och "träningsvärk" bara. Trodde jag skulle råka ut för värsta influensan men den försvann!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam