måndag 21 mars 2011

Väggmålning

Jag är fruktansvärt sugen på att göra en väggmålning här hemma. Motivet är ju såklart givet, det bli då Liam! Samtidigt hyr vi ju bara den här lägenheten och jag tror inte vi kommer bo här i alla framtid. Kanske är det inte så jättesmart. Men ändå. Det hade varit skitkul och vi behöver lite skoj här på väggarna också. Jag vill, jag vill, jag vill… Det här tål att tänkas på. Absolut.

6 kommentarer:

Nina sa...

vi funderar på det med här hemma. nu vet ja inte va du har för färg på väggen, vi har vitt. å då är det ju väldans enkelt å måla över.. när ni ska flytta alltså.. så jäkla fint med sådana där väggmålningar..

alexandra mamma till tove sa...

du kan ju måla på en canvas duk och sen sätta upp den på väggen.. då kan ni ju även ta med er målningen när/om ni flyttar..

Penny sa...

Varför inte, men hur? Vet du hur du skulle göra rent praktiskt?

Tipsar om denna när jag ändå är här nu --->
http://pennymade.blogg.se/

Kram

mamma jakeline sa...

Kompromissa och gör en tavla som ni kan ta med som alexandra sa. Man kan ju göra dem så stora man vill när man gör det själv! :) Har funderat på något liknande själv...

Carola sa...

Ah, vi hyr också vårt hem och har gjort ett helt Barba-rum åt vår Sydney, Sheena ska få välja figurer snart så ska vi göra ett rum åt henne också... Det är ju bara att måla över den dagen man flyttar, om man målat på väggarna. Men gör man en målning av sitt barn så kanske det är bättre att måla på canvas eller något, så ni kan ta med den den dagen ni flyttar eller då ni vill måla om överhuvudtaget.

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Kul grej! Skulle bli super fint ju!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam