lördag 12 mars 2011

En helt vanlig lördag…

IMG_2044En massa bus blir det!

Vi har smaskat i oss en massa god tacos (och några liter cola, råkade visst ta extra stark Spice Mix – attans vad starkt!) och sitter nu och håller stenkoll på mellofinalen. Det blir jäklar inte lätt att vaska fram en vinnare i den högen, alla är ju faktiskt jättebra! Har inget minne av det varit så tidigare. Så röstningen överlämnar jag till övriga svenska folket då jag inte har den blekaste vilken som är min absoluta favorit. Hur som helst så blir man nog inte besviken vem det än blir!

Liam är i full gång här nu och busar, kittlar pappa på magen, kastar boll till Diesel, blaskar med saft och är bara urcharmig som vanligt. Jag ska nu bege mig ut i köket och blanda till lite dippe till chippe som vi ska smaska på och sen fortsätta hejandet!

2 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Tyckte du/ni rätt låt vann?

En pojkmammas vardag sa...

Jag har faktiskt inte följt det alls ... men jag såg dom första 2-3 låtarna och gillade dom. The Moniker satt jag och trallade glatt till i tvsoffan :)

Hoppas att ni får en fin söndag vännen!
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam