torsdag 24 mars 2011

Till mitt smultronbarn

Jag är så sugen på att klicka hem ett par nya vårmössor till Liam från Smultronbyn. Men vilka ska man välja? Det finns ju så många fina! Den ena mer färgglad än den andra. Jag tror jag bestämt mig för en hittills och det är den blå mössan med alla fantasifulla djur på. Så söta! Och Liam är ju tokig i djur också.

Har du någon favorit bland Smultronbyns alla mössor?

4 kommentarer:

Linda med Cazandra sa...

Hej Agnes. Jag vet inte om du har sett i min blogg men ett stort grattis till dig för att du vann min underbara tävling där du vann ett presentkort på 500kr hos familjesmycken.se

Gå in på min blogg och klicka längst upp: Vann du tävlingen? så ser du hur du kan kontakta mig.

Ett stort grattis :)
Ha en underbar dag.
Kram Linda

Emma - mamma till Meja och Alvin sa...

Älskar också dom där mössorna :)

Vinsten har inte dykt upp än, är också supernyfiken ju :D

En pojkmammas vardag sa...

Älskar deras mössor! Har ju snart fyra stycken här hemma. hihi! väntar på den gröna med fordon på så mina småkillar kan matcha varandra i sommar :)
Kramar!

Anonym sa...

Helt underbara! :) Älskar den med monster!

Sv: Tro mig, min mor får bara karda lite lätt på håret just för att hon är frisör och vet hur hon ska klippa för att inte göra sig av med lockarna! ;) Men As hår är så sprött och stripigt att man måste klippa här och där iaf, det blir liksom inte bra annars... :( Vill ju inte att ungen går runt och ser ovårdad ut! :p Klart du inte ska klippa hans lockar!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam