fredag 25 mars 2011

Fredagsmyssugen men övergiven

IMG_3089

För tredje gången det här året åkte kolgrillen fram. Vi har med andra ord ätit en riktigt god middag denna kväll; grillspett, klyftpotatis, kantarellsås och en smarrig sallad. Det har ju faktiskt varit rena rama vårvädret hela dagen så grillat var givet!

Efter maten tittade Liam klart på sin favoritfilm, Toy Story, innan det var dags för honom att krypa till kojs. Min sambo (som visst fått lite för mycket av det starka ikväll) var också trött och gick och la sig, min mamma begav sig hemåt och brorsan smet till en kompis på fest. Så nu sitter vi här, jag och Diesel. och tröstar oss med Pretty Woman och en skål popcorn. Alldeles övergivna.

3 kommentarer:

Amanda sa...

Jösses så gott det lät med grillspett! ^^
Nästan så det kurrar i magen fastän jag precis ätit frukost. :)

Tack för gratulationerna!
Kramar

En pojkmammas vardag sa...

Så skönt det låter med grillväder ute. Här är det fortfarande massor med snö ute .. och dom sista dagarna har det blåst stormvindar. Trist! Men jag antar att även vi kommer att få vår ;)

Hoppas att ni får en mysig lördag!
Kramar

Anonym sa...

Fast ibland är det lite skönt att få mysa själv också! :) Ingen som bestämmer vad man ska titta på iaf! ;)
Vi grillade faktiskt också igår, men på elgrill eftersom vi bor i lägenhet!
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam