måndag 14 mars 2011

Recension: Smultronbyn

Liam har blivit riktigt fikatokig på sistone. Även om vi inte har gäster på besök eller en endaste kaka i huset fikar han ändå! Han har en rolig burk i köket där han förvarar sina “osynliga låtsaskakor” som han mer än gärna mumsar på då och då. Att bjuda mamma och pappa på kakorna är ju också jätteroligt!

Vi fick hem en söt trälåda med rutig serveringsduk och 12 stycken småkakor från Smultronbyn till vårt kakmonster. Liam blev eld och lågor och började genast servera kakorna i trä på sin assiett. Självklart provsmakande han lite också! Det var en lycklig kille som satt och lekte med sina nya leksaker i över en timme: doppade dom i saft och smaskade, staplade dom på höjden och givetvis bjöd han runt på de “hembakta” och färgglada sötsakerna!

  • Färgglada delar i roliga former
  • Passar i ålder 2 år och uppåt
  • Hållbara delar i trä
  • Bra för barnets fantasi och kreativitet
  • Lätta att rengöra
  • Prisvärd (endast 149:- hos Smultronbyn)

IMG_2170IMG_2163IMG_2183

3 kommentarer:

Unknown sa...

Den ska jag nog köpa in till vår lekstuga nu när våren kommer. Har nästan skottat fram den nu :)

Nina sa...

hahah pälsboll va huvudet på spiken. satan va han fäller.. har lagt upp honom lite då å då.. han är 10 år gammal så det är en gammal gubbe!

Nina sa...

å älskar träleksaker sådär.. bäst!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam