tisdag 8 mars 2011

Sol, sol, sol!

IMG_1866Diesel njuter av solen!

Vad mycket energi man får när solen skiner ute! Hoppas bara det håller i sig och att all tråkig snö försvinner i ett nafs!

Inatt har jag, tack och lov, fått sova ostört. Ingen hosta! Men när jag vaknade var halsen svullen och jag råkade kräkas ett par gånger. Men ju längre dagen gått desto piggare känner jag mig. Har hunnit få en hel del gjort också; diskat, förberett middagen, burit ner ett ton med sopor, städat och fejjat.

Nu ska jag och Diesel alldeles strax bege oss till dagis och hämta hem Liam. Han var en riktig liten gnällspik i morse så förhoppningsvis är han på bättre humör nu!

1 kommentarer:

Andrea sa...

Vilken snygging Diesel är! Verkligen.
Kalas är verkligen jättekul, men det blir nog ännu roligaste nästa år när man verkligen kan diskutera och planera vad hon vill ha, nu vet hon inte riktigt vad det betyder med födelsedag och kalas och jag fick skriva hennes önskelista. Liksom inför julen sist, men nu vet hon vem tomten är och vad som händer på julafton, inför nästa jul :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam