måndag 7 mars 2011

Sjukstuga.. igen?

Jag hoppas verkligen att jag får sova inatt. I morse hostade jag så mycket att Simon pallrade sig ner – klarvaken – och la sig i soffan vid halv fyra. En timme efteråt orkade jag inte ens försöka sova så även jag gick ner och började dagen med frukost klockan halv fem. Det är verkligen inte likt mig och jag är inte alls van vid att vara uppe så tidigt. Jag är riktigt morgontrött och en jäkel på att sova tungt. “Du vaknar inte ens om dom så skulle bomba uthuset”, brukar sambon säga. Och det är sant! Så att hostan förstör nätterna gör mig förbaskat frustrerad. Att först vara sjuk i två veckor, frisk i en vecka och sen åka på skiten igen är så jäkla trist. Jag vill vara frisk. NU! Och nej, jag vägrar gå till farbror doktorn. Han skriver bara ut Cocillana-Etyfin och vid det här laget är jag immun mot skiten.

Liam verkar i alla fall må bra, han är pigg och full av energi, precis som vanligt! Men innan läggdags kräktes han så jag vet inte om det är något på gång även i hans lilla kropp. Hoppas verkligen inte det! Men kanske gör en natts sömn lite susen så han kan få gå på dagis imorgon ändå. Hoppas, hoppas…

IMG_1790IMG_1820IMG_1843IMG_1808IMG_1832IMG_1857

6 kommentarer:

Andrea sa...

Hosta är inget vidare, du får ligga högt. Har du provat de där hostdämpande tabletterna som finns receptfritt uppå hostmedicin? Om man tar dom efter man druckit det sista på kvällen, ligger med huvudet högt så upplever jag att de dämpar udden av det värsta.

Ja, filmen är kanske ingen oscarvinnare, men den är väldigt kul, och om man gillar böckerna och/eller har ett uns drag av shopaholic i sig är den klockren! :)

Anonym sa...

Alltså om barnet kräks på kvällen, är det inte att barnet då måste vara hemma 48 timmar innan han får gå på förskolan?
Så är det hos oss iaf, även om det inte är magsjuka man kan ju aldrig veta vad det är.
Mvh Johanna

En pojkmammas vardag ♥ [har två roliga tävlingar igång!] sa...

Hosta är så jobbigt!! Dricka massor vännen. För engligt sjukvårdsrådgivningen är det bästa tipset (?). Skönt att sötisen är pigg och kry i alla fall ...

Krya på dig!
Kramar

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Krya på er!

-fam bus- sa...

Usc då... kan de inte vaa typ rethosta som kommer när man börjar bli frisk??

Hihi, tack! har faktiskt haft den tanken på att förstora upp nått av de tre jag tog igår. :)
kramkram

Erika Wilhelmsson sa...

Sv: Det har inte varit gratis här innan heller. Det är helt nya regler dom har kommit med. Det inträdde för exakt en vecka sedan. Så kolla upp om det gäller i din kommun!

Hur mycket betalade du för dina?

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam