söndag 27 mars 2011

En kortlång söndag

IMG_3128Komsi komsi lille Jansson… Gammelmormors kisse vill inte leka med Liam ett dugg!

Trots att den här söndagen har varit en timme för kort så har den varit jäkligt lång. Har hunnit med en hel del även om jag trynade till klockan kvart i tolv. (Fast egentligen var ju klockan kvart i elva. Om vi ska vara skitpetiga alltså.)

Sambon och jag fick ett spontant ryck och åkte in till Växjö. Han ville gå på den lilla mc-mässan på Mickes Motor och frestade mig med en stor frukost på Markan om jag följde med. Älskar deras salladsbuffé så kunde inte tacka nej!

Efter frukost och mässa fortsatte vi mot Broakulla för att hämta hem vår gullegris hos gammelmormor. Han blev så glad när vi kom, fick en riktig bamsekram och världens största leende! Att man kan sakna någon så mycket på bara ett dygn, så skönt att ha honom hemma igen!

Nu ikväll har det varit slappetislapp på schemat. Vi har ätit pizza och knappt lämnat soffan. Så klart blev det några avsnitt av Mordkommissionen också, så jävla bra serie. Ett riktigt myspys-slut på denna vecka!

2 kommentarer:

alexandra mamma till tove sa...

vilken härlig bild.. :) det syns verkligen vad båda två vill..

härligt med lite tid för er själva.. jag önskar jag hade någon släkting här som tove kunde sova över hos.. men det har vi tyvärr inte...

Andrea sa...

Haha så ser det ut hos oss med, stora tjejen vill leka/klappa/kramas, katterna flyr under möblerna ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam