söndag 27 mars 2011

En galen helkväll

Det blev som sagt en riktig brakmiddag här ikväll innan vi begav oss mot Broakulla. Liam blev jätteglad när han upptäckte att han skulle få sova hos gammelmormor i natt. Hann knappt ta av honom ytterkläderna förrän han kutade in i vardagsrummet till sin leklåda. Och givetvis blev det ett stopp vid köksbänken också, dom har ju alltid en massa goda kakor ståendes där!

Därefter blev det bowling för hela slanten. Kan väl inte säga att det gick så bra, jag förlorade båda rundorna. Men en strike fick jag i alla fall! Jag är verkligen helt kass på det där, håller mig nog till Wii hädanefter tror jag.

Väl hemma igen fortsatte vi trevligheterna. Vi spelade Med andra ord och höll låda. Vi hade faktiskt riktigt kul och glömde helt bort att vi skulle till Don Camillo på pubaftonen. Vi kom dit vid kvart i ett (en kvart innan det skulle stänga) och tjötade med lite folk. Evelina var en riktig surpuppa dock (hihi) eftersom vi var så sena. Ojojoj, jag kommer få det hett om öronen imorgon vill jag lova! Hon är inte att tas med, min lilla spanjorska.

Nu blir det sängen för vår del. Sambon har redan hunnit slockna i soffan så jag får väl försöka släpa upp honom i trappen. Ja, jisses. Ska bli skönt att få sova lite. Vi har haft en lång och supertrevlig dag/kväll/natt!

TommyTherese & TommySambon & NiklasSambonNiklasTherese

4 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

Låter som en toppen kväll!! Och kul för Liam att sova borta hos gammelmormor :)
Kram

Tess sa...

Låter verkligen som en riktigt toppenkväll!
Var ett tag sen mina barn sov över hos mina föräldrar, men snart är det nog dags så jag och sambon oxå kan ha en helkväll...hihi
Kram

Andrea sa...

Vad mysigt med lite egentid!

Anonym sa...

Härligt!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam