fredag 29 juni 2012

Städning och presenter

IMG_3718nyTill Nomi från mormor!

Vi är varit sjukt duktiga idag, måste jag säga. I tre och en halv timme har gubben och jag städat hela lägenheten, från golv till tak. Det behövdes verkligen och nu i efterhand känns det himla skönt med ett något renare hem.

Vi fick besök av barnens mormor nu i eftermiddags. Jag “råkade” ju hinta lite om att Kosta Outlet tagit in Geggamoja, ett av mina favvisbarnklädesmärken, i veckan och som vanligt är det ju närmare halva priset på alla barnkläder i butiken. Heaven, med andra ord. Så hon hade köpt lite presenter till barnen. Liam fick ett tufft armband och en frisbee och Nomi fick en urgullig klänning och en likadan cerise t-shirt som sin storebror. Klänningen ska hon ha imorgon och hon kommer bli så attans söter!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj,så ni har städat :)
Naw,såå fina kläder & liten Nomi kommer bli såå söt så ♥.........
/Puss

Cicci sa...

FINT! Vad tog de för t-shirten? De rear ju den hos gustav o lillan ju o jag är sååå sugen!

blivit lovad en kosta-resa i höst för o köpa ytterkläder till barnen i alla fall ;) vet du om de brukar vara utplockat till hösten förresten?

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam