lördag 23 juni 2012

Lugn lördag med lite bakning

Liam kom hem efter en natt och rolig förmiddag hos gammelmormor och (bonus)gammelmorfar i Broakulla. Han var så nöjd så, de hade lekt, blaskat med vatten och sparkat boll hela dagen.

Vi bestämde oss för att gå ner till fotbollsplanen hela familjen så Liam och pappa kunde spela lite fotboll. Precis när vi var redo att rulla bort med barnvagn och hela fadderullan kom såklart regnet. Så istället blev det handling i affären där Liam fick en tröstande glass.

När vi kom hem igen satte vi igång med att baka lite cupcakes. Jag fick ju en muffinsmaskin av Liam i Mors Dag-present så den testade vi att göra vitchoklad- och blåbärscupcakes med. Gick ju jättebra, skitsmidig liten mojäng ju! Och man kunde gör dom både med och utan muffinsformar men testade att göra utan denna gång. Ska experimentera lite nu framöver tänkte jag inför Nomis dop. Det blir cupcakes istället för tårta den här gången, kan vara gott och kul!

IMG_2962nyIMG_2955nyIMG_2957nyIMG_2959ny

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lite synd på regnet,men är säker på att det blev lyckat iallefall hihi Underbara "Cuppisar" & visst är detta läckert till ett Dop/Kram till er alla!

mammaTEA sa...

Så fina och goda de såg ut!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam