torsdag 14 juni 2012

Dagens shopping

Det blev en del shoppat i stan idag, det allra sista till bebisen.

På KappAhl inhandlades omlottbody och byxa i vitt från Newbie som vi ska ha på BB tillsammans med den vita babymössan som Liam hade när han föddes. Känns som att vitt är ett säkert kort, men vi kommer ändå ha med oss lite extrakläder i olika färger som kan passa.

Babyproffsen köptes täcke, kudde, lakan och madrass till vaggan samt en grå skötbädd med vita moln på att ha i badrummet. Och så barnvagnen då, äntligen. Så attans snygg var den, vår nya fina Brio Happy! Köpte till ett litet parasoll också som kan vara bra nu i sommar. Skötväskan vi ville ha fanns inte hemma så vi fick beställa en istället och får den i slutet av månaden när babyskyddet ska hämtas. Ja jisses, det är mycket att tänka på och köpa när en bebis är på väg. Som tur väl är har vi allt annat sedan Liam var bebis, eller det mesta i alla fall.

IMG_2552IMG_2556IMG_2554IMG_2551

2 kommentarer:

En pojkmammas vardag - Livet på torpet sa...

Supersnygg vagn ju !! Tänk, snart har du en liten bebis där i med :)
Kram

Anonym sa...

Wow...Så läcker vagn ♥..........
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam