lördag 30 juni 2012

En nattlampa på önskelistan

barba_lumilove_RosaS2

Liam var åtta månader när han fick ett eget rum och redan då var jag på jakt efter en bra nattlampa till honom. Han vill gärna ha en svag lampa tänd när han ska sova och så är det även nu när han hunnit bli tre och ett halvt år. Men någon bra nattlampa har vi inte hittat, någon som han kan känna sig trygg med, ger ett mysigt sken och som han till och med kan ha bredvid sig i sängen.

Men så hittade jag en jättefin Lumilove Barbapapa Nattlampa med rosa sken som jag tror han skulle älska. Och sedan han blev storebror för två veckor sedan händer det allt som oftast att han kommer tassandes in till oss om nätterna. Det är ju faktiskt inte bara lillasyster som ska få mysa med mamma och pappa! Och då är det ju perfekt för honom att ha en nattlampa så han hittar in till oss i mörkret.

Jag hoppas, hoppas, hoppas och vi håller tummarna hårt – både stora och små – för att den söta nattlampan ska få flytta hem till oss. Och vill du också vinna en valfri produkt från Iob-butiken så kika på MansonDusts tävling bums!

3 kommentarer:

Ingrid - Mamma till Zelda sa...

Den är verkligen jättefin! Jag tävlar också hos henne, fast om nånting annat :) Men nu ångrar jag mej nästan lite haha!

Anonym sa...

Såå söt & jag håller tummarna mé /Kram Kram

Cissi sa...

Så söt!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam