fredag 22 juni 2012

Midsommarafton

Vi struntade i att planera inför årets midsommarfirande och tänkte att vi skulle mysa lite hemma bara, vi visste ju inte när lillasyster tänkt behaga dyka upp. Men nu kom hon lite tidigare än väntat och min mormor ville så gärna att vi skulle komma och fira hos dom. Så vår midsommarafton har spenderats i Broakulla med sill-lunch, jordgubbstårta och grillning!

Liam verkade hemskt nöjd med sin dag, han har lekt i trädgården hela dagen. Tyvärr var det ju inget poolväder så något dopp blev det inte, men han hade roligt ändå och han hade väldigt svårt att slå sig ner och äta med oss, han skulle bara leka! Och nu ikväll när vi skulle bege oss hemåt ville han stanna, så han och mormor ska sova över där hos gammelmormor och Arne inatt. Kanske har han sån tur att det blir fint väder imorgon (spöregnade när vi åkte) så han kan bada då istället!

IMG_2916IMG_2904IMG_2909IMG_2944IMG_2949IMG_2922

4 kommentarer:

Lizzie Vargfrost sa...

Hej sötnos! :) <3

Sjukt snygg blogg du har! :o Lust med ett länkbyte? :)

Kram

Anonym sa...

Nyyys /MidsommarPuss & Kram

Anna - mamma till två prinsessor sa...

Vilka härliga bilder! Hoppas ni får en trevlig fortsättning på midsommarhelgen!
Kram

Agnieszka-2barnsmorsan sa...

Underbart fina bilder, och skönt med oplanderad midsommar, då tar man det som det kommer liksom:)

Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam