tisdag 5 juni 2012

Min tisdag

IMG_2105

Idag har jag knappt varit hemma känns det som. Efter dagislämningen blev det en snabb vändning hemma innan jag åkte till Emmaboda. Där hade jag en fikadate på Emmagården med Frida. Varför det har tagit oss fyra år att träffas igen kan jag inte förstå riktigt. I tre timmar tog vi igen en massa prat i alla fall och hade jättekul! Måste försöka hålla kontakten nu bara, nu när vi båda ska ha bebis igen och allt också!

Sen blev det en snabbvisit hos min mormor innan jag fortsatte till MVC i Lessebo. Ny undersökning med Gunvor och alla prover såg bra ut, skönt det. Nästa vecka, den fjortonde, är det dags för ultraljud i Växjö igen och sen har jag en ny tid på MVC med Agneta den artonde. Sen kanske bebisen är här, det vet man aldrig.

Sambon min åkte till jobbet när jag kom hem, så vi har inte hunnit umgås alls idag. Istället har mamma varit här och hängt, vi har ätit middag ihop och Liam har byggt tågbana med sin mormor.

Nu, alldeles strax, är det dags att bänka sig i soffan. Jag har till och med bunkrat upp med en tröstande godispåse nu när det är absolut sista avsnittet av Desperate Housewives. Usch, känns ju riktigt vemodigt detta.

4 kommentarer:

Vanilla sa...

Låter som en mysig dag! Och vad fint att ni ändå tog er tid att träffas trots att det var så längesedan ni sågs! Många hade nog gett upp en sådan relation!

Kramar

Anonym sa...

Desperate housewives fick inte jag se...Personalmöte på jobbet,suck. Känns ju kul efter att ha följt det slaviskt i alla år. Får väl kolla in playen. Jag är lite nyfiken varför du säljer massa barnkläder på Tradera nu när du ska ha ny bebis. Är det så att du kanske vet att det är en flicka?

Agnes sa...

Anonym:

Du måste se avsnittet, ag satt här och lipade...

Vi har ingen aning om vad det är för kön ännu, det blir en överraskning :) Men jag har rensat ut alla Liams miljarder plagg och det behövdes verkligen. Har lagt undan de finaste till bebisen och lagt ut resten på Tradera. Det blir ju alltid att man köper nytt eller får en massa sen ändå och man kan ju inte spara på allt :)

Anonym sa...

Jaa,den fikadaten var ju på tiden hihiii ;)
Härligt att allt såg bra ut hos BM/MVC!!Ha det så gott/ ♥-e Kram från mig

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam