onsdag 20 juni 2012

Återbesök på BB

IMG_2702

Nomi i sin nya fina Maxomorra-body från Gustav & Lillan!

Idag var det dags för återbesök på BB lättvården, ett väldigt långt besök blidde det också. Vi hade en tid vid 10 och var inte färdiga förrän 12:30, personalen var fasligt långsamma av någon konstig anledning. Men till slut, efter att ha fått henne vägd (3072 g stannade vågen på) och genomsökt fick vi åka vidare.

Nästa stopp var i Broakulla hos min mormor som inte fått träffa Nomi ännu. Hon blev ju helsjuk såklart och gosade med henne en massa. På fredag får hon träffa sin gammelmorfar också för han var på jobbet idag.

Liamfisen har blivit väldigt åsidosatt de senaste dagarna med alla återbesök i stan, han har ju inte kunnat följa med på grund av vattkopporna och har fått vara med sin mormor om dagarna. Inget han har något emot såklart. Men nu har det gått över en vecka sedan han fick de dumma kopporna och de flesta är borta, så han ska inte smitta mer. Så det känns ju bra, att han får vara med mer nu framöver!

4 kommentarer:

En pojkmammas vardag - Livet på torpet sa...

Hon är så galet söt !! :)

Cissi sa...

Så söt hon är! Lilltjejen! Skönt att storebror blivit fri från kopporna också!

Johanna - Mamma till Vincent sa...

Vad underbart söt! Man blir lite bebsisugen. :)

Anonym sa...

Oj,det var ett långt återbesök...
Naw,hon är ju bara fööör söt lilla sessan Nomi/Puss från mig!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam