fredag 1 juni 2012

Regnig fredag

IMG_2142

Inte gjorde det mig något att vädret varit grått och regnigt idag, det gjorde det hela enklare att städa. Känner mig ganska stressad inför bebisens ankomst och skulle vilja ha ordning i varje skåp och vrå innan. Men man får ta lite i taget. Efter plock, plock och ännu mer plock idag passade jag på att röja i Liams garderob + förrådet i hallen. Sen blev det lite dammtorkning och dammsugning också när jag ändå var igång.

Sambon har jag knappt träffat idag. Han sov till två efter ett nattpass, steg upp, duschade, åt, följde med och handlade och sen begav han sig till jobbet igen för ett kväll-/nattpass, Så Liam och jag har fått rå om oss själva. Inte för att vi har gjort så mycket, ätit middag och tittat på 2 Shrek-filmer innan lilleplutt somnade. Det är väl det enda, men himla skönt också att bara ta det lugnt och mysa i soffan en fredag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår att du känner dig lite stressad inför bebisens Anomst,den kom ju dså fort inpå...
Fast skönt att inte gå gravid i 9 månader på ett sätt hihi

Härligt med soffmys & din Liam är den sötaste som finns/Puss på kinden till honom & Kraaaam till dig ha en underbar Lördag!

Stina sa...

Jag kände likadant - tråkigt väder = städning! Vad roligt att bebisen snart är här! Kram!

Pappan Anders sa...

Jo, vädret har inte varit det bästa. Det blåser väldigt kalla vindar också. Ibland är det gött med soffmys och Shrek också :-)
Ha en go fortsättning på helgen!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam