måndag 25 juni 2012

Hembesök

IMG_3030

Idag blir vår lilla tjej en vecka gammal. Vart de senaste sju dagarna har tagit vägen kan jag inte svara på, det har gått så otroligt fort! Och hon är så snäll vår lilla flicka, lugn och go. Hon sover mest men är också vaken korta stunder och kikar runt med sina mörka ögon och ger oss goa leenden med sina stora smilgropar!

I förmiddags kom BVC-tanten på besök. Första gången vi träffar henne, Liam går ju fortfarande kvar i Emmaboda men han kommer antagligen också flytta över till Lessebo till hösten. Kan ju vara smidigt att ha båda barnen på samma ställe.

Hon var i alla fall jättetrevlig och verkar vara väldigt bra. Nomi vägdes och hon hade gått upp en del i vikt på fem dagar, från 3072 gram till 3340 gram. Så växer som hon ska gör hon absolut. Sen blev det en del prat om sjukdomshistoria och lite annat, sånt de brukar vilja veta. Vi fick även en ny tid för kontroll och det blir om en vecka igen, på måndag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Naw,sötis ♥
Skönt att allt var bra/Puss

✫Familjen Bus✫ sa...

Jaaa, fy 17 vad dagar, veckor, månader går fort... Njut av tiden!

kram kram

Nina sa...

sån mysig bild :D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam