lördag 2 juni 2012

K-k-kalla j-j-juni

IMG_2167

Tjockröja och mössa på – Liam lika glad ändå!

Det är verkligen ingen sommarvärme den här helgen som vi hade under förra. Solen skiner men det är ruggigt och blåser kyligt som attan. Jag vågar nästan erkänna att tjivet vi hade med Ikea i lördags, då vi kom hem med en parasollfot som saknade delar, var en aning onödigt. Gubben hade ju inte behövt skälla i telefon och sen köra express in till varuhuset dagen efter för att vi skulle kunna utnyttja vårt nya parasoll i sommarsolen på balkongen. Det är lite skitsamma kan jag tycka nu med facit i hand. Men Liam, han är såklart glad ändå vilket väder och vilka grader det än är!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jo,men helt Ok i ☼ här...
/Kram på Er goa ♥...........

✫Familjen Bus✫ sa...

Sommarvärme kom tillbax igen!!!

Jaaa, fan Agnes! Det måste du!! Jag har velat träffa dig länge och är såååå nyfiken på vem du, hur du låter och hur du ser ut.
Vore jätte skoj att få träffa dig...

kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam