tisdag 12 juni 2012

Update om min prickigkorv

IMG_2512

Nu äntligen sover min lille prickigkorv i sin säng. Han skulle inte lägga sig ikväll utan skulle minsann sova på soffan framför en film, och det fick han också. Och det kan ju vara lite skönt med en sovmorgon imorgon, så mig gör det inget.

Vattkopporna har spridit sig ganska rejält i alla fall. Han har fått en del i ansiktet, främst i pannan, och fler både på rygg, mage och armar. Men han verkar inte ett dugg berörd, inte ännu i alla fall. Peppar, peppar.. Han är en glad skit, precis som vanligt och verkar pigg. Någon feber har han inte heller fått riktigt, men kanske får han sig en släng under natten, det får man väl vara beredd på.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Åh,sötisen ~ Puss....
Hoppas han inte får besvär med klåda/Kram goa mamms

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam