söndag 10 juni 2012

Gårdagens biobesök

Gårdagskvällen med min lilla guube var riktigt mysig. Först blev det lite middag i Nybro och sen biobesök med popcorn och cola i Kalmar. Simon var ju lite anti mot Snow White and the Huntsman som jag valt och hade inga förväntningar alls, men han kom ut ur biosalen jättenöjd och tyckte filmen var skitbra. Och det var den, spännande, lite småcreapy, sagolik, romantisk, äventyrlig, vacker, sorglig och väldigt rolig! Helt i min smak!

Idag vaknade jag upp med en öm och stickande hals. Rösten försvinner till och från och rethostan gör det inte bättre. Får hoppas att det bara är en snabb och tillfällig släng och försvinner snart igen. Vill inte bli sängliggande just nu, känner jag.

Pratade precis med min mormor. Liam var så nöjd så nöjd med natten han tillbringat där och höll igång dom idag också. Efter att Tobias varit här (kommer om en timme) så ska vi åka dit och äta middag och hämta hem vår lille fis. Det är ju så attans tomt är hemman när han är borta!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh,så mysigt & den filmen vill jag se!!!
Ja,förstår att det är tomt utan Liam,ha det så gott/Kram

En pojkmammas vardag - Livet på torpet sa...

Den filmen vill jag ju också se! Kanske får ta mig en stadstripp och gå på bio jag med ... för hit på byn hinner den nog aldrig komma ;)
Kram

Vanilla sa...

Härligt att ni är nöjda med biobesöket! :-)

Cicci sa...

Åh, den vill jag också se. :)

Sv; Tyckte inte heller det fanns så mkt på bebisavdelningen, helle inte till grabben i 98... :/ Ytterkläder fanns ju i alla fall. :) Men, de blev inget mer än gummistövlar :p

o en glass.. :p

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam