fredag 8 juni 2012

Lekparkshäng

Efter att Liam och jag tagit sovmorgon till halv tio, ätit frukost och fått oss ett bad tog vi en sväng till min mamma. Hon följde sen med oss till lekplatsen på hyttgården där Liam fick busa av sig.

När vi ändå var i krokarna blev det ett besök på Kosta Outlet också för att spana in barnklädesavdelning. Hittade ingenting till bebis så får leta vidare i stan nästa vecka. Däremot fick lite kläder från Sporten följa med hem och Liam fick sig en kulglass i Glassbaren. Gottegrisen! Han stod och hoppade jämfota vid glassdisken och så helt plötsligt var han väck, då hade han smitit bakom disken till Sara. Han tyckte väl hon var lite för långsam med betjäningen antagligen och sen har ju tant Eva som jobbade där förr låtit honom komma bakom när det ska köpas glass. En gottegris glömmer aldrig!

IMG_2354IMG_2357IMG_2358IMG_2377IMG_2362IMG_2364IMG_2370IMG_2373IMG_2378

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi...Underbara gullunge ♥........
/Puss

Kim - Mamma till Victor & Linus sa...

Tack! :) han är som en liten docka.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam