måndag 11 juni 2012

Som alla dagismorgnar…

IMG_2479

Yrvaken och trött kille!

…skyller en liten lat Liam på både det ena och det andra för att slippa gå till dagis. Idag körde han stenhårt på att han minsann var trött och skulle sova i soffan framför tv:n resten av dagen. “Näe mamma, sooaa!”

Jag mår för övrigt inget vidare bättre idag. Halsen är fortfarande öm och rivig och jag vaknade upp dunderförkyld med jobbig rethosta. Så jag vet inte, just nu ser soffan väldigt mjuk och go ut. Jag kanske ska göra som Liam då, krypa ner och “sooaa” lite. Bara en yttepytteliten stund. Mm, så får det bli!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi...Go"unge" såååå söt ♥...Puss på kinden...
Kryis Kram till dig tjejjen!

✫Familjen Bus✫ sa...

Usch, krya på er! här hemma får nu pappa ta hand om vab-vecka nr 2. Själv är jag dock fortf slemhostig men får pallra mig iväg till jobb efter en veckans vab o ledighet. kram kram

Louice sa...

Nej vad jobbigt =( Du får krya på dig!
Ja, ibland har dem tusen ursäkter för att slippa dagis, dem är söta dem små liven =)

Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam