måndag 1 februari 2010

Dagis

Vi är hemkomna ifrån inskolningen på dagis! Det gick över förväntan, måste jag säga. Liam gick på upptäcktsfärd på egen hand, lekte med alla leksaker, pratade med sina nya kompisar och kramades gärna med fröknarna. Vi hade tur också för det var bara två barn där idag, Agnes och River, så det blev en liten mjukstart för honom. Fröknarna var jättetrevliga också och Liam verkade trivas riktigt bra!

IMG_8970IMG_8933IMG_8937IMG_8939IMG_8961IMG_8966

Han var helt färdig efter alla nya intryck och somnade som en liten stock i vagnen efteråt. Vi stannade till på Kosta Outlet på vägen hem. Träffade Nadde och medans vi pratade lite smög Simon och Liam ner till bokhandeln och köpte en present till mig! Det var boken Dyngkåt och hur helig som helst som jag länge sagt att jag vill ha!

3 kommentarer:

Malin sa...

Åh, boken är skitbra! Nästan synd att jag redan läst den ;) Men jag kan ju läsa den om och om och om igen =)

MADELEINE sa...

Han är ju bara så söt ;-) Svart och grönt är skitsnyggt tillsammans!!

Annmi sa...

Tänk..Lillkillen blir stor kille & ska på Dagi ♥ Såå underbara foton
*Kram*

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam