tisdag 16 februari 2010

» liam i lönneberga

Det har inte hänt ett skvatt här idag. Jag blir så jäkla lat av att ha Liam på dagis, vet inte alls vad man ska hitta på. Simon och jag har bara legat i soffan hela dagen, kollat på film, gett fan i disken och varit helt förslappade. Det är ju så man får skämmas… Men jag får väl tacka Nadde som behövde skjuts till Lessebo vid halv två, då kom man ur soffan iallafall.
När vi kom hem igen väntade jag mig ett stort leende och en bamsekram av min lille Liam men tji fick jag – han sov. Tycker han borde vara pigg efter att ha sovit på dagis innan vi hämtar honom men icke, han bara ska sova. Men det är nog bra det med så han kan hålla sig uppe hela kvällen och sen lägga sig i tid, så han orkar upp de tidiga morgnarna.

IMG_9604IMG_9621IMG_9611

Ikväll har Liam, som vanligt, lekt med alla sina nya presenter han fått i helgen. Den stora lådan med duplo han fick av sin morfar är väldigt populär! Både igår och idag har han också hittat på bus med dessa små bitar; smygit sig bakom soffan och lagt i bitarna i vår baslåda. Där tyckte han att dom skulle ligga och så skramlar det ju så fint när den är igång också!
Ja, har dom inte gjort hyss så dröjer det nog inte länge förrän det inträffar. Jag kan inte komma på att Liam gjort några större, bara lite smått bus sådär. Till exempel tycker han att det är jättekul att öppna byrålådorna i hallen där vi förvarar glödlampor och ljus. Jag tror inte det finns en enda lampa som funkar och nästan alla (hemmastöpta) ljus är avbrutna. Något mer som är himla skoj är att gå fram till hundens matskålar, äta upp fodret och hälla ut vattnet över hela golvet! Vi har blivit lite bättre på att gömma undan skålarna när Diesel har ätit men ibland så glömmer man ju – och då är Liam framme!

Har era barn gjort några tokiga hyss någon gång?

1 kommentarer:

bagerskan sa...

Sebastian älskar att ta ut de smutsiga bestiken ur diskmaskinen och smaska på dom, ett snabbt mellanmål! *ler*
Han gillar även att vandra runt med silverbesticken som vi (tyvärr) har i en låda i hans höjd. Kattmat är mums oxå, då bara ler han finurligt med munnen full!

Stort grattis i efterskott, kram Karin

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam