onsdag 3 februari 2010

» bara bus

Det blev två timmars lek på dagis idag! På onsdagarna har Kaninen, avdelningen Liam är på, också paxat den stora leksalen där alla barnen får rusa av sig i en timme. Där har dom stora madrasser, kuddar, lektunnlar, roliga speglar, bollar, soffa och tv vilket verkligen uppskattas! Liam är och har ju alltid varit ganska så lugn och eftertänksam så han iakttog mest de andra barnen när dom busade runt. Sen är han ju yngst också och "ny i gänget" men det tar nog inte lång tid förrän han vågar vara med mer.

Efter dagis gick vi hemåt och nattade Liam. Simon och jag lunchade och sen åkte jag till Nadde och hälsade på. Dom har precis flyttat in i sitt nya hus och jag var såklart spänd på hur det såg ut. Vi fikade och pratade lite strunt innan jag begav mig till affären och sen hemåt igen.

Angående vår dator så får vi hem den ikväll! Gud hör bön. Simon ska hämta den hos Ante innan fotbollsträningen. Hoppas bara han orkar koppla in den redan ikväll (jag kan inte, lika teknisk som en isbjörnsröv) så jag kan lägga upp dagens bilder från dagis!

2 kommentarer:

Malin sa...

Hejsan! Ville bara meddela att jag kommer att ha ett Me & I party den 16:e februari kl. 18. Hoppas att du kan komma, och du får självklart ta med dig vänner och mammor ;) Lurar nog med min mamma den här gången också. Blir sista gången för mig som värdinna, sen får någon annan ta över ;)
Vill du komma så hör av dig innan den 12:e så jag vet hur många vi blir.
Kram Malin

Yttik-the wiiild cat sa...

http://yttikthewiiildcat.blogspot.com/2010/02/bloggaward.html

Helt enkelt för att jag är kär i din bloggdesign!:)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam