fredag 19 februari 2010

En grinig fredag

Vi tror att Liam har några tänder på g igen för det har varit väldigt grinigt här nu. Igårkväll vägrade han att somna vid sin vanliga tid (runt sju, åtta) och var fast besluten om att vara uppe till tio. Idag har har det också varit lite si och så med rutinerna och han blir ledsen för minsta lilla. Hoppas de små bissingarna ploppar ut snart så det blir lite lugn och ro här i huset.

Simon har gett sig iväg på fest hos Tommy denna fredagskväll. Dom skulle dricka öl och spela Wii – vanligt gubbnöje alltså. Var egentligen meningen att vi skulle ut till Glasbaren båda två imorgon men jag slipper gärna! Har fortfarande ågren sedan juldagen och det gör absolut inte mig något om jag får stanna hemma. Så vad ska jag hitta på ikväll? Det blir nog kolla på Let’s Dance, mysa med min goa unge och bara ta det lilla lugna! Aaaah…

IMG_9803IMG_9799IMG_9797
Liam leker på sitt rum och har roligt!

1 kommentarer:

MADELEINE sa...

Kikar in och önskar en trevlig helg!!
Har ni något roligt planerat??

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam