fredag 26 februari 2010

» shopping i kalmar

Liam var så nöjd när vi lämnade av honom hos sin gammelmormor. Dom gosade hela tiden och åt kex medans vi packade upp hans resesäng och alla saker han behövde. Hoppas bara han inte är grinig ikväll, men det tror jag inte då förkylningen verkar ha blivit mycket bättre!

I Kalmar blev det mycket affärer. Först Ikea där det inhandlades såna där grejer man sätter i skåp och lådor så inte barnen kan ta sig in. Vet i fan vad det heter, skit samma. H&M var en besvikelse. Jag hade tittat ut tio plagg i webbshopen men bara två stycken fanns i butiken – trist! Så det blev bara en piké med “Tigger” och en limegrön piké från L.O.G.G. Resten får jag väl skicka efter helt enkelt. Fler affärer blev det innan vi slutligen åkte till Nybro där brorsan bjöd på middag på Nybro Kebab – mycket gott och välbehövligt! Storhandling på Kvantum och sen åkte vi äntligen hem! Fy sjutton, vilken lång dag!

Nu sitter min käre sambo och spelar Xbox 360 som han köpte via blocket idag. Karlar och deras leksaker, va? Jag ska i alla fall försöka slita dän honom så vi kan kika på lite film och mysa. Har hyrt Bröllopsfotografen, Upp! och Beck – I stormens öga. En riktig myskväll, med andra ord!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Var tog min "Rhodes" vägen? Ingen mat till mig! Buhuääääää

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam