torsdag 4 februari 2010

» stooorhandla

Vår torsdag började riktigt tidigt för oss. Klockan halv sju ringde klockan och vi gjorde oss i ordning innan avfärd. Liam hade nämligen tid på BVC idag klockan åtta för första gången på två-tre månader. Det gick jättebra! Vågen visade på 10,9 kg, längden 74 cm och huvudomfånget 49,5 cm. En riktigt stor kille med andra ord! Han fick också sin andra grisspruta som gjorde lite ont. Han blev ganska ledsen men det gick om på en sekund. Duktig kille!
Därefter blev det dagis för vår del. Mycket bus som vanligt! Vi provade att smita ut i fem minuter också men han märkte inte ens att vi var borta. Kanske blir det inte så svårt med lämningen trots allt?
Vid elva rullade vi ner till Liams mormor där han skulle få spendera några timmar medans vi åkte till Nybro för att handla. Detta storhandlande! Finns det något tråkigare? Men frysen är fylld till bredden och det ska bli skönt att slippa tänka på middagsmat en månad framåt nu.

Förresten så fick vi tillbaka datorn igårkväll. Ante fixade problemet och den är nu pigg som en mört! Fy sjutton vad härligt!

2 kommentarer:

Sanna sa...

Vilket fint namn du har på din son! ;) Min heter också Liam. hihi.

Annmi sa...

Häärligt med Datorn :)
Ha en gooer Freda' *Kram*

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam