måndag 22 februari 2010

» ny vecka igen

Liam och jag fick en mysig morgon tillsammans. Vi åt en god frukost, lekte och jag njöt så mycket jag kunde av min lille älskling. Simon har börjat jobba natt igen så han stannar alltid till på konditoriet på vägen hem och köper nybakade frallor, inte alls fel med så god frukost varje morgon!

Klockan nio var Liam och jag framme på dagis. Han var blyg idag och ville inte lämna min sida för en sekund. Dagisfröknarna tog upp honom i famnen och lockade med leksaker så han skulle få annat att tänka på. Känns skönt att han kan släppa mig relativt fort men egentligen vill jag bara göra ett riktigt karateskutt, utropa ett iiiiiiiiiiaah, sno åt mig honom, knata hem igen och aldrig mer visa mig på ute.

Men det går ju inte. Det förstår du väl, Agnes.

1 kommentarer:

Evelina Patron sa...

Jag tycker man ska leva ut sin fantasi faktiskt så känner du för ett karateskutt så tycker jag absolut du ska göra det, hädanefter ska jag lämna Nemo på dagis så jag inte missar nått :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam