måndag 15 februari 2010

» för liams skull

Idag är första dagen då Liam ska vara en heldag på dagis. Jag lämnade honom klockan nio och jag kan säga så här – det kommer ta tid innan jag kommer vänja mig vid att lämna honom där. Trots två veckors inskolning är det klart att det bli lite småjobbigt. Tidigare har man ju vetat att man får stanna med honom vilket fått mig att känna mer trygghet och lugn. Han var ganska blyg och när dagisfröken Majvor tog upp honom i famnen sträckte han ut sina små söta knubbiga armar mot mig, när han insåg att han skulle få stanna vinkade han med sin lilla hand och jag vinkade tillbaka med en klump i magen. Han verkade glömma mig ganska fort när han fick annat att pyssla med men det är inte lika enkelt för mig att tänka på annat. Känns så konstigt att gå hem igen med en tom vagn utan någon Liam. Men det är ju för hans skull, hans sociala utveckling och att det är bra för honom med nya kompisar och kontakt med andra vuxna. Det är ju för hans skull.

3 kommentarer:

Denise sa...

sv: Lycka till :)

Evelina Patron sa...

Jag förstår dej gumman och självklart är det för deras skull, barnens skull, men det betyder inte att det är mindre jobbigt för mamman. Försök njuta av lite egen tid och det är ju underbart att se hur ens barn skiner upp när mamma kommer o hämtar igen. Du är en sån underbar mamma vännen, jag hoppas du förstår hur bra du verkligen är! Ses sen. Älskar dej.

Malin sa...

Känner grymt väl igen mig... Men man vänjer sig.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam