torsdag 11 februari 2010

» uj uj uj…

…vilken lång dag vi har haft. Det blev ett jädra rännande i Växjö. Gick först på stan, hittade en födelsedagspresent till Liam på BR Leksaker – verkade jätteskoj. Köpte också en ny snuttis till honom. Han har redan två stycken som han tokälskar, en diinglis från farmor och en groda från morfar, men nu behöver han en på dagis också. Han ska ju få sova över där för första gången imorgon! Hur ska det gå tro?
Efter stan åkte vi ut till Babyproffsen och köpte lite fler presenter, käkade på Max och sen blev det till slut mathandling på Citygross. Fasen, man är ju en aning trött nu. Men det var skönt att komma iväg faktiskt, behövs ibland!

1 kommentarer:

elin - Ett hus till oss sa...

Snuttefiltar kan man inte ha för många av :) Kul med lite presenter.

Jag tänka tipsa dig om att du kan vinna hemligt klädpaket från Lipfish hos mig nu, så söta kläder!

Jag önskar dig en fin kväll!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam