lördag 6 februari 2010

» pyssliga mamman

Nu när Liam sovit middag har jag varit ganska så duktig och pysslig! Har skrivit ut en jädra massa foton till allt möjligt som jag inte riktigt orkat ta tag i förrän nu. Liam fick en sparbössa med plats för bild och en fotoram i doppresent och dom har stått tomma pinsamt länge. Likaså fotobrickan jag bland annat fick av min far i julklapp. Men nu så har dom fått lite fotografier! Känner mig väldigt nöjd faktiskt.
Satte mig också ner med Liams “Min första bok” och fyllde i allt nytt som har hänt. Även i den ska det klistras in foton men det får bli en annan dag.
Är inte helt nöjd med den om jag ska vara ärlig. Vi fick den genom Nalle Puhs Babyklubb. Den är jättesöt med illustrationer och så men frågorna i den kan vara lite knasiga ibland. Så om/när vi får en liten till blir det nog en annan “Min första bok”.
Vilken använder ni till era barn?

IMG_9175IMG_9170IMG_9186

1 kommentarer:

Johanna sa...

Vi har en med bilder av Mati Lepp. Min Första bok heter den, tror jag. Helt okej, men jag saknar fler fotosidor.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam