måndag 8 februari 2010

» ny vecka

Blev väckt klockan kvart över sju av telefonen i morse. Vem fan ringer vid den tiden egentligen? Trots att jag fortfarande sov så svarade jag och det var nog tur det. Min tid hos tandläkaren klockan tjugo i nio fick skjutas fram då hon var hemma med sjukt barn. Älskar att gå till tandläkaren men blev ganska glad att jag slapp stressa till Lessebo och missa Liams dag på dagis. Även om det är ganska trist att bara sitta och titta på när dom leker så vill man ju inte missa nåt. Och självklart ska det tas kort också. Mamma Agnes missar inte ett ögonblick av Liams liv inte!
Vi testade att smita iväg en längre stund idag. Vi gick till Kosta Kafé och åt frukost – räkmacka! Efter trekvart knatade vi tillbaka igen och Liam hade inte ens märkt att vi varit borta. Han kom emot oss, jätteglad, med en stövel i varje hand som han snott från någon utav barnen. Känns jätteskönt att det går så bra! Imorgon ska vi lämna honom i två timmar och då ska han också få äta middag med de andra barnen. Spännande!

IMG_9267IMG_9265IMG_9266

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam