tisdag 23 februari 2010

» it’s all ‘bout the money

Lämningen på dagis gick bra idag trots att Liam gav mig en riktig valpögon-blick innan jag skulle gå. Har man inte redan dåligt samvete så får man!

Vad ska man hitta på idag då? Simon sover efter en natt på fabriken och Liam är på dagis – kan man ha tråkigare? Tänkte jag skulle ut och gå en sväng med Diesel och sen hälsa på mamma en runda. Då får man tiden att gå lite i alla fall.

Något jag måste är att sätta mig ner och uppdatera mitt CV, personliga brev och mitt konto på Ams. Får ta tag i det här med jobbsökandet nu, har varit jättedålig på det. Hade varit kul med ett jobb men jag är lite skraj för det också. Har man varit hemma i två år är det inte så lätt att kasta sig in i något som man inte är van vid. Något som kräver nya rutiner, tidigare morgnar och mer tid borta från Liam. Kommer bli tufft men det hade också varit himla skönt att få lite trygghet på den ekonomiska fronten. Någon sa en gång att man inte blir lyckligare av pengar – det måste ha varit en stackars fattig sate. För finns det något som kan få en hel natts sömn förstörd så är det oron över ekonomin. Har jag fel? Jag tror varken jag är den ende eller siste. Och visst känner jag en skuld till Simon för att jag går på en låg och sketen a-kassa när jag istället kunnat tjäna det dubbla. Så ja, nu jäklar ska det sökas jobb.

1 kommentarer:

Cecilia sa...

Du har helt rätt i att pengar visst betyder väldigt mycket även om inte folk vill erkänna det.

Det måste kännas konstigt att lämna Liam på dagis när man vet att man egetligen skulle ha tid att ha honom hemma. Fast det är klart att han har roligt med alla sina kompisar^^

Jag hoppas ditt jobbsökande ger resultat och att du hittar något du trivs med. Vilken branch är det du söker jobb i förresten?

Ha en fortsatt bra kväll^^
Kramar Cecilia

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam