torsdag 25 februari 2010

» ett varmt bad gör susen

IMG_0114IMG_0124IMG_0103
Liam har riktigt kul i badet – trots bajsincidenten!

Vi tänkte att Liams förkylning skulle lindras en aning med ett varmt och mysigt bad. Han är ju en gnutta kladdig lite här och var då näsan fortfarande inte vill sluta rinna. Ett bad blev det i alla fall och vi hann inte sätta ner honom förrän han bajsade i vattnet – ja, bajsade. Några små korvar som flöt omkring och levde sitt egna liv. Tur att han inte var lös i magen! Aldrig har han gjort så förut och jag hoppas detta var den ende och sista gången. Men jag ska inte klaga, det var ju faktiskt Simon som fick fiska upp dom och byta vatten. Haha!

Han verkar ganska mycket piggare i alla fall så då går det ju förhoppningsvis på rätt håll. Vi har ju planerat en massa imorgon och det vore trist om det blir ändringar i schemat. Det är nämligen så att min mormor har velat (läs: bönat och bett) i tre veckor, sedan han sov över där sist, om att få ha Liam över en natt. Så imorgon skulle det ske och Simon och jag hade tänkt åka in till Kalmar och handla lite, hyra film på kvällen och bara mysa. Pratade med mormor om det idag och hon lät väldigt besviken men jag muntrade upp henne med att han faktiskt skulle kunna må lite bättre imorgon. Jag ska i alla fall packa hans saker ikväll så får vi hoppas att lillskrutten blir piggelin och vill åka till gammelmormor imorgon!

4 kommentarer:

Evelina Patron sa...

sötnos sötnos sötnos!!!!

Maria sa...

Gud vilket charmtroll. Jag smälter :) Hoppas han är bra imorgon så han får åka iväg till sin gammelmormor :)
Kram

kidzmode sa...

Tänk att man kan vara så söt endå.
Har hänt så här en gång med.. Aldrig igen hoppas jag..

Nadine sa...

Ligger numera en födelsedags present till bajsungen å väntar här:)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam