tisdag 9 februari 2010

» vår morgon

Nyss hemkomna från veckans andra dag på dagis. Klockan halv tio lämnade vi honom bland alla barnen, hans kompis Nemo var också där idag och jag tror att dom kände igen varandra lite.
Simon och jag begav oss till Emmaboda där det skulle beställas tårta inför det stundade 1-årskalaset. Jag hade äntligen bestämt mig för hur den skulle se ut: limegrön, bild på Liam i mitten, runt bilden skulle det vara en liten väg med tre stycken turkosa bilar som åkte runt. Men det visade sig att dom inte kunde göra tårtor med foton på vilket vi fått höra när vi var där sist. Trist! Så nu får jag hitta på något annat och istället beställa innan fredag via telefon. Ingen aning om hur den ska se ut. Får klura ut något!
Sedan åkte vi till Skruv och lämnade en bricka till morfar och Lucia. Hon är jätteduktig på att göra smarriga smörgåstårtor så hon har lovat att göra två stycken till kalaset men behövde en bricka till. Hon gjorde även tårtorna till Liams dop och dom blev kalasgoda och så är det ju mycket billigare än att beställa från ett konditori!
Klockan halv tolv gick vi till dagis för att hämta hem vår lille kille. Allihopa satt och åt middag tillsammans och Liam var redan inne på sin andra portion. Han är inte kräsen! För övrigt så hade allt gått jättebra, dom hade varit ute och gått en runda, ätit frukt och lekt!

3 kommentarer:

Plutten sa...

Gud vad skönt att det fungerar för er att kunna ha honom på dagis! En bekant till mej får lov att tom ta ledigt från arbetet vissa dagar för att hennes lille son bara skriker när hon går...det är riktigt jobbigt!

Nadine sa...

Det är juh klart att han ska ha en tårta med foto på!I växjö mot samarkand finns det ett ställe som de gör tårtor med foto på, rätt så billigt oxå!Ligger precis vid vägen efter polishuset mot samarkand på vänster sida;):)

Nadine sa...

Å du du bara måste gå in på www.sweetsugarcakes.blogspot.com en tjej som gör skit fiiina tårtor!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam