onsdag 24 februari 2010

Dagens outfit

IMG_0084IMG_0077IMG_0069

Tröja: Me&I
Byxor: H&M
Strumpor: Gekås

3 kommentarer:

Maria sa...

Vilken söt liten grabb du har. Ser nu att du kommer från Kosta. Hade en brevvän där en gång :)
Kram

Unknown sa...

Åh vad fin Liam är i cowboytröjan! Jag såg den förra helgen och den är så söt!

Jag har även jag jobbat i glasbruksbranschen fast i orrefors. Jag bodde i Växjö för 100 år sen och då jobbade jag på Orrefors glasbruk en sommar^^

Sen byte jag riktning och nu har jag jobbat inom vården i drygt 10 år. Mest inom handikapp och äldre omsorgen, men jag vill gärna inrikta mig på bara äldreomsorgen för det är vård vid livets slutskede som jag brinner mest för. Jag tycker att äldrevården idag är ganska dålig och vill gärna kämpa för att göra den bättre.
Jag är utbildad psykiatriundersköterska, men efter mammaledigheten ska jag nog gå tillbaka till skolan och läsa geriatrik (äldrevård)^^

Att ha butik är nog jättekul fast mycket jobb. Kanske en internetbutik skulle passa för kostaborna kanske inte handlar så mycket barnkläder attdet skulle gå runt?
Hoppas iallafall att du hittar något du kommer trivas med.

Ha en fortsatt bra kväll^^
Kram!

kidzmode sa...

vilken sötnos

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam